"The Lord of the Rings" keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie - Actueel Cinema

    

Amazon Studios heeft bekendgemaakt neer te strijken in Nieuw-Zeeland voor het opnemen van de televisieserie van "The Lord Of The Ring's", gebaseerd op de fantasyboeken van J.R.R. Tolkien. De pre-productie is inmiddels gestart en in de aankomende maanden wordt er gefilmd in Auckland. Dit meldt Deadline. 

"We wisten dat we met een majestueuze locatie op de proppen moesten komen om de schoonheid van de tweede eeuw van Middle-earth tot leven te laten komen. Het moest prachtige kustlijnen, bossen en bergen hebben, gecombineerd met prachtige filmsets, studio's en kwalificeerde mensen. We zijn blij dat in Nieuw-Zeeland te hebben gevonden", aldus uitvoerend producenten J.D. Payne en Patrick McKay, die de bevolking en regering bedankten voor hun gastvrijheid. Volgens bronnen gaat Amazon zijn eigen studio's bouwen. Of Peter Jackson, de regisseur van de filmtrilogie, betrokken wordt bij het maken van de serie is nog niet beslist. Het verhaal speelt zich af in Middle-earth en krijgt verhaallijnen voorafgaand aan Tolkien's "The Fellowship Of The Ring".

De drie films van "The Lord Of The Rings" brachten tezamen bijna 6 miljard dollar op en wonnen 17 Oscars, waaronder die van Beste Film. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Zwarte acteur klaagt Universal-studio aan voor discriminatie - Actueel

Zwarte acteur klaagt Universal-studio aan voor discriminatie

De Cubaans-Amerikaanse acteur Faizon Love heeft een rechtszaak aangespannen tegen Hollywood-studio Universal. Faizon zegt dat hij in 2009 uit de poster is gesneden van de komedie 'Couples Retreat' omdat hij zwart was. Dat meldt Deadline in een bericht dat door The Guardian is overgenomen. Verder lezen...