Volledige programma BNP Paribas Fortis Film Days bekend - Actueel Cinema

   - 

Van zondag 23 t.e.m. woensdag 26 september vinden in heel België de BNP PARIBAS FORTIS FILM DAYS plaats. Gedurende vier dagen betaal je slechts €5,5 voor elke film. Of je nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet, iedereen is welkom. Tijdens de BNP PARIBAS FORTIS FILM DAYS kan je niet alleen de reeds geprogrammeerde films en de nieuwe releases van de week gaan bekijken.

Je kan ook genieten van 15 exclusieve avant-premières aan €5,5. Van zondag 23 tot en met woensdag 26 september is de bioscoop dus zonder twijfel the place to be, want sommige voorstellingen worden zelfs opgevrolijkt met specials of gaan gepaard met verrassende extra's (meer info hierover later). Wie echt een blind date in de bioscoop wil, kan zich verheugen op een heuse sneak van een langverwachte film !  

Nieuw dit jaar is, dat alle films die in avant-première gaan, in alle deelnemende bioscopen op hetzelfde uur geprogrammeerd staan. Dit maakt het extra makkelijk om een gevarieerd programma voor de dag samen te stellen. Maak snel je keuze tussen o.a. de volgende vijftien titels. Er zit voor elk wat wils bij, van een sexy thriller zoals A Simple Favor tot de tienerkomedie Elvy's Wereld So Ibiza of nog de psychologische thrillers Mile 22 en The House that Jack Built. Innemende verhalen vind je in The Happy Prince, het regiedebuut van de Britse steracteur Rupert Everett en The Wife  met o.a. Glenn Close en Christian Slater. Final Score is een spannende actiefilm. Met de hele familie kan je naar het fantasy-verhaal The House with a Clock in its Walls met o.a. een schitterende Cate Blanchett en Jack Black. Erg controversieel is de Vlaams-Nederlandse verfilming van het boek WIJ van Elvis Peeters ... spraakmakend met talent van morgen! Tenslotte, is er ook nog een sneak preview van een langverwachte  film ... voor al wie zich wil laten verrassen!

In Brussel staan ook volgende avant-premières op het programma: de wondermooie animatiefilm Dilili à Paris van Michel Ocelot, een prachtig historisch drama Un peuple et son Roi met o.a. Gaspard Ulliel en Laurent Lafitte, Alad'2 met Jammel Debbouze en Kev Adams, een zalige dramady Premières Vacances en Mauvaises Herbes van Kheiron. 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: