Filmografie Christian Slater

Biografie

Christian Slater, geboren als Christian Michael Leonard Hawkins/Slater, (New York City (New York), 18 augustus 1969) is een Amerikaanse acteur. Zijn ouders zijn Mary Jo Slater en de Britse acteur Michael Hawkins. 
De acteercarrière van Slater begon in 1976, toen hij te zien was in One Life to Live. Hij was altijd al fan van Star Trek. Zijn moeder was een casting director en gaf hem daarom een rol in de film Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991). Vanaf 2004 is hij vooral in het theater te zien. 
Slater stond altijd bekend door zijn drank- en drugsgebruik en heeft ook vele relaties achter de rug. In 2000 trouwde hij met Ryan Haddon, zij kregen twee kinderen. In 2005 ging het stel uit elkaar, om later definitief te scheiden.

Filmografie Christian Slater

The Wife - Drama
november 2018

The Wife

Drama Regie: Björn RungeMet: Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian SlaterJoan Castleman heeft 40 jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire carrière van haar charismatische man. Hun pact stond borg voor een stevig huwelijk maar Joan staat op het punt te breken. De dag voor de uitreiking van de Nobelprijs voor literatuur aan haar man, wordt... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: