Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juli - Actueel Cinema

    
Actueel
Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Juli

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

Dawn of The Dead 
Zin in een een sterk staaltje zombievermaak? Dan is Dawn of The Dead dé film die jij deze maand via Netflix MOET bekijken! 100 minuten lang pure horror en actie van regisseur Zack Snyder met acteurs Sarah Polley, Ving Rhames en Jake Weber.

Good Girls 
En ook deze spiksplinternieuwe serie die begin 2018 uitkwam kan je vanaf deze maand op Netflix bekijken. Good Girls? Dat zijn 3 moeders uit de buitenstad die moeite hebben om rond te komen. Wanhopig besluiten ze om het niet langer veilig te spelen en een supermarkt te beroven! Een hilarische combo van drama en misdaad.

Calibre 
Nog een nieuwe van dit jaar! De thriller Calibre staat garant voor prachtige Schotse landschapsbeelden en een intense opbouw naar een beklijvende climax. Voor alle thriller-lovers onder ons. 

Dream Big: Engineering Our World 
Engineers in de zaal?! Dream Big: Engineering Our World bespreekt de meest indrukwekkende werken ter wereld: Van de muur in China tot onderwaterrobots, auto’s op zonne-energie en smart cities.

Mission Impossible 5
Of heb je eerder nood aan actie, avontuur en wat Tom Cruise vibes? Oh ja, vanaf deze maand is ook Mission Impossible 5 op Netflix te bekijken!

The Fast and the Furious 
‘t Werd hoog tijd dat The Fast and the Furious op Netflix verscheen! EINDELIJK!

What We Started
Ben jij fan van elektronische muziek? Dan MOET je deze boeiende docu met onder andere Martin Garrix, Carl Cox en Erick Morillo gezien hebben! 

March Comes in Like a Lion
Een hartverscheurende en tegelijkertijd hartverwarmende animatiereeks. Wat de serie juist inhoudt laten we je liever zelf ontdekken.

American Reunion
Weet jij net als ons American Pie uit 1999 - één van de leukste komedies uit de jaren 90 - te appreciëren? ;) Dan zal je maar al te blij zijn te lezen dat het vervolg uit 2012 vanaf nu te bekijken is op Netflix. Deze schoolreünie is gewoonweg hilarisch!

Sweet Virginia
En een dramatische thriller om deze Netflix selectie af te sluiten: Net als elke andere persoon in het stadje schrikt Sam van het nieuws over drie gepleegde moorden. Onwetend raakt hij bevriend met de dader, die in zijn motel verblijft...

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

Ramen Shop, een film die zin geeft! - Actueel

Ramen Shop, een film die zin geeft!

Ramen Shop is een film die zin geeft. Zin in het begrijpen van het verhaal van Masato's voorouders. Maar vooral ook zin in heerlijk Aziatisch eten.
Jack Black geëerd op Hollywood Walk of Fame - Actueel

Jack Black geëerd op Hollywood Walk of Fame

Acteur Jack Black heeft eindelijk een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen en daar is hij heel dankbaar voor. Zo kuste hij de grond en poseerde de 'Kung Fu Panda'-ster uitgebreid voor de fotografen.
Netflix bestelt live-action serie van 'Avatar: The Last Airbender' - Actueel

Netflix bestelt live-action serie van 'Avatar: The Last Airbender'

Videostreamingplatform Netflix heeft een live-action reeks van 'Avatar: The Last Airbender' besteld, zo onthult entertainmentmagazine Variety. Bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko zullen de nieuwe serie vanaf volgend jaar produceren in samenwerking met Nickelodeon.
Het sprookje van Will Tura - Actueel

Het sprookje van Will Tura

Misschien denk je 'niets voor mij', maar 'Will Tura: hoop doet leven' is veel meer dan een documentaire over een zanger van weleer. Het levensverhaal van Will Tura leest als een pakkend verhaal. Zeker in handen van 'Iedereen beroemd'-regisseur Dominique Deruddere. We spraken met de betrokkenen.    Verder lezen op Cinevox
'One Tree Hill'-cast zamelt geld in voor dorp verwoest door Florence - Actueel

'One Tree Hill'-cast zamelt geld in voor dorp verwoest door Florence

De cast van de Amerikaanse serie "One Tree Hill" heeft warme herinneringen aan het dorpje Wilmington in North Carolina. Het was immers de set voor de populaire serie, die afliep in 2010. Het dorp is echter zwaar getroffen door orkaan Florence en de cast wil de inwoners nu helpen
Dalai Lama zegent ongeboren kind van acteur Richard Gere - Actueel

Dalai Lama zegent ongeboren kind van acteur Richard Gere

Na maanden van speculeren, hebben Richard Gere en zijn vrouw Alejandra Silva bekend gemaakt dat ze een kind verwachten. "We konden het niet vertellen vooraleer we de zegen kregen van de Dalai Lama", schrijft Silva op Instagram.
Bekende Chinese actrice na drie maanden nog steeds spoorloos - Actueel

Bekende Chinese actrice na drie maanden nog steeds spoorloos

De Chinese filmster Fan Bingbing was tot voor kort één van de meest populaire actrices in haar thuisland, maar vlak na haar verschijning op het Festival van Cannes is ze spoorloos verdwenen. Vermoedelijke belastingontduiking zou aan de basis liggen van de verdwijning.
Matthew Perry verbleef drie maanden in ziekenhuis na maagoperatie - Actueel

Matthew Perry verbleef drie maanden in ziekenhuis na maagoperatie

Matthew Perry onthulde vrijdag op Twitter dat hij de voorbije drie maanden in het ziekenhuis had doorgebracht na een operatie aan het maagdarmkanaal. De 49-jarige Perry, die rond de eeuwwisseling wereldbekend werd door zijn rol van Chandler Bing in de populaire sitcom 'Friends', werd in het... Verder lezen...