Coen-broers kondigen hun eerste televisieproject aan - Actueel Cinema

   - 

"We are streaming motherfuckers!": met die boodschap maakten Joel en Ethan Coen wereldkundig dat ze met Netflix in zee gaan voor hun allereerste televisieserie, 'The Ballad of Buster Scruggs' getiteld. Het broederpaar zal de reeks schrijven, regisseren én producen. 

Het project wordt een westernreeks van zes afleveringen, met onder meer Tim Blake Nelson (bekend van de Coen-klassieker 'O Brother, Where Art Thou?') in een hoofdrol. Iedere aflevering zal een ander onderwerp aansnijden, maar alle verhalen spelen zich af in een westerndecor. Als alles volgens plan verloopt verschijnt de serie volgend jaar exclusief op Netflix.

Het wordt de allereerste televisiereeks van het iconische regisseursduo achter filmklassiekers als 'Fargo', 'The Big Lebowski' en het recente 'Hail, Caesar!'. Streamingdienst Netflix is verheugd met het nieuws: "De Coens zijn visionaire regisseurs, meesters in het vertellen van verhalen en kleurrijke taalkundigen", verklaarde Cindy Holland, vice president Original Content bij Netflix, na de bekendmaking. "We zijn heel blij dat Netflix hun thuis wordt om al hun talenten te tonen." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: