Astrid"Bryan" Coppens oefent haar rode loper moment... in Cannes - Actueel Cinema

   - 

Half juni starten de opnames van Verborgen Verlangen, een feelgood-movie waarin Astrid Coppens haar eerste (film)hoofdrol vertolkt.  De avant-première hiervan zal in november uiteraard met de nodige glitter en glamour plaatsvinden maar Astrid oefent alvast op het prestigieuze filmfestival van Cannes.

Astrid is momenteel een paar weken in België om zich voor te bereiden op haar hoofdrol in de langspeelfilm Verborgen Verlangen.  Maar ze kon er niet aan weerstaan om een dagje naar Cannes af te reizen om er al even te proeven van een rode loper moment op één van de bekendste en meest glamoureuze festivals ter wereld.  Omgeven door honderden fotografen en cameramensen, genoot ze zichtbaar van alle aandacht dat een dergelijk evenement inhoudt.

"Toen me werd gevraagd of ik zin had om de hoofdrol te spelen in een film, was de verrassing totaal.", aldus Astrid.  "Ik heb er enkele dagen over nagedacht en toen beslist om het erop te wagen.  Natuurlijk neem ik hiermee een risico.  Maar andere mensen doen dat ook, samen met mij.  Dus geen gedoe: we gaan ervoor.  Spannend wordt het in elk geval.”

Een heuse sterrencast komt Astrid op de set vervoegen: onder meer Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Dominique Van Malder, Kim Hertogs, Hans Royaards, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek nemen belangrijke rollen voor hun rekening.

Verborgen Verlangen is vrij geïnspireerd op Het Verlangen van Joram Lürsen.  De bewerking van het script gebeurde door Nele Meirhaeghe en Maarten Moerkerke die de film ook regisseert.  Voor Maarten is het meteen zijn debuutfilm nadat hij eerder tekende voor de regie van diverse tv-series, meest recent nog De Bende van Jan de Lichte.

Verborgen Verlangen wordt vanaf 22 november 2017 in de bioscopen

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Verborgen Verlangen

Verborgen Verlangen

Komedie  Regie: Maarten Moerkerke Met: Astrid Coppens, Roel Vanderstukken, Mathias Sercu,... Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: 'Verborgen Verlangen', een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: