Filmografie Roel Vanderstukken

Biografie

Roel Vanderstukken is bij het grote publiek vooral bekend als Jelle Demeester, zijn personage in de populaire VTM-soap Wittekerke. Deze serie verliet hij in 2006 omdat hij op zoek was naar andere uitdagingen. Nu speelt hij de motoragent Michiel Deweale in de populaire één-reeks Flikken. 
 
Daarnaast is Roel ook vaak te zien in het theater. Zo toerde hij onlangs door Vlaanderen met de succesvolle monoloog 'Niets' met Nic Balthazar. Hij staat niet enkel op de planken, maar regisseerde tot nu toe een twintigtal theatervoorstellingen. 
 
In de tweede helft van 2006 nam hij deel aan Steracteur Sterartiest, een zangwedstrijd voor acteurs op één, waar hij de finale mocht spelen en uiteindelijk de tweede plaats behaalde. De winnaar van dit spel was Stan Van Samang. Beiden sleepten een platencontract in de wacht en in oktober 2007 kwam Roels eerste single "De tijd staat stil" uit. 
 
Momenteel waagt Roel zijn eerste stapjes op de dansvloer in het derde seizoen ven het VTM-programma Sterren op de dansvloer.

Filmografie Roel Vanderstukken

Bigfoot Junior - Animatie Film
augustus 2017

Bigfoot Junior

Animatie Film Regie: Ben Stassen & Jérémie DegrusonDe 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen... Verder lezen...
Bee Movie - Animatie Film
december 2007

Bee Movie

Animatie Film Regie: Steve Hickner & Simon J. Smith'Bee Movie' gaat over Barry B. Benson, een bij die net is afgestudeerd en teleurgesteld is dat hij eigenlijk maar in een vakgebied kan werken: honing. Op een zeldzaam tripje buiten de korf, wordt zijn leven gered door Vanessa, een bloemiste in New York. Terwijl hun relatie opbloeit, komt Barry... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: