Oeuvreprijs voor Samuel L. Jackson op filmfestival Dubai - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Samuel L. Jackson heeft op de 13de editie van het Filmfestival van Dubai een oeuvreprijs in ontvangst genomen. De acteur uit "Pulp fiction" en "The hateful eight" werd in de bloemen gezet op de openingsavond van het filmfestival, zo schrijft Deredactie.be. 

De Amerikaanse acteur Samuel L. Jackson is de centrale gast op de 13e editie van het Filmfestival van Dubai. Op de openingsavond van het festival werd hij gelauwerd met een oeuvreprijs. Samuel L. Jackson is een van de favoriete acteurs van Quentin Tarantino. Hij was te zien in onder meer "Pulp fiction", "The hateful eight" en "Django unchained" van de Amerikaanse regisseur. In totaal werkte Samuel L. Jackson mee aan meer dan 100 langspeelfilms, waaronder "Die hard with a vengeance", "Unbreakable", "Shaft" en "Snakes on a plane". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: