BrainDead Seizoen 1: Te voet naar Mars - Actueel Cinema

   - 

Deze week werd BrainDead, geschreven door Robert en Michelle King (The Good Wife) en geproduceerd door CBS, op het kleine Amerikaanse scherm gelanceerd.

De Capitool op de achtergrond en vreemde politiescènes… deze fantasy komedie maakt onmiddellijk naam: een invasie (van buitenaardse mieren die de plaats innemen van de hersenen van hun slachtoffers), enkele klodders bloed, een goede dosis cynisme, en alles toch zeer gecontroleerd. Dit laatste waarschijnlijk om onnodige schandalen te vermijden.

Formierdabel?

Het enige probleem is dat door het gladstrijken van een potentieel sterk kritisch traject, Robert en Michelle King zichzelf in de voeten schieten. Nochtans, de link met de werkelijkheid (we denken dan aan Trump en Clinton) zou de serie een hoge toegevoegde waarde kunnen brengen bij momenten waarop we het ergste twijfelen over de toekomstige Amerikaanse presidenten.

Maar goed, het is niet de eerste keer dat een serie zijn nest met moeite verlaat… Laten we hopen dat BrainDead op goed tempo komt, een vrolijke noot vindt de komende weken, en de ultieme vraag beantwoordt: zijn we allemaal mieren? 

 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: