People of Earth: lachen met aliens. - Actueel Cinema

   - 

Ozzie Graham verzamelt alle getuigenissen van zijn zogezegde kidnapping slachtoffers. Van kleine grijze tot grote zachte wilden en reptielen. De E.T. schijnen alle vormen en gedaantes aan te nemen tijdens de ontvoeringen…

Zonder zijn professionaliteit en kalmte te verliezen, kan Ozzie zich niet laten de post “abduction” leden als een bende gekken te zien! Toch zal zijn mening langzamerhand veranderen wanneer hij meer en meer waanzinnige visioenen krijgt en de neiging ziet om te bewijzen dat hij zelf bezocht is geweest door deze buitenaardse wezens.



Meer zullen we u niet vertellen, want deze nieuwe TBS serie is maar van klein formaat (een twintigtal minuten). People of Earth is luchtig en heeft een stevige dosis humor. Ze lachen met alle nonsense en mengen op intelligente wijze de complottheorie met individuele absurde ervaringen, waardoor er met drama de spot wordt gedreven. Deze ruimtelijke trip is warm aanbevolen en zou wel eens de ideale vervanger kunnen zijn van BrainDead, tenminste als de volgende even goed zijn als de eerste episodes! 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: