A Bigger Splash, Demolition, Embrace of the Serpent... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

Joseph Fiennes’ broer Ralph — bekend als Voldemort — steelt intussen de show in A Bigger Splash. Matthias Schoenaerts, Tilda Swinton en Dakota Johnson zijn de tegenspelers in een zonovergoten tragikomedie over begeerte, liefde, verraad en rock ’n roll.



Wanneer de vrouw van Jake Gyllenhaal om het leven komt in een verkeersongeval kan hij maar aan één ding denken: zijn hele leven afbreken. Demolition is even geestig als aangrijpend, en dat is een hele prestatie.

De Vlaamse acteur Jan Bijvoet speelt in het oogstrelende Embrace of the Serpent een Duitse geleerde die in het Amazonewoud op zoek gaat naar een geneeskrachtige plant. Daar sluit hij vriendschap met een oude sjamaan.



Isabelle Huppert is tot slot de ster van L’avenir, een lichtvoetig Frans drama over een vrouw die niet weet hoe ze verder moet wanneer haar man haar na vele jaren huwelijk verlaat.



Drie dagen na zijn dood verrijst een man weer uit zijn graf. Risen klinkt als een zombiefilm, maar het gaat wel degelijk om het Paasverhaal. Joseph Fiennes speelt de Romeinse officier die het merkwaardige dossier moet onderzoeken.



 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: