Filmografie Kate Hudson

Biografie

Kate Garry Hudson is een Amerikaans actrice. Hudsons ouders zijn van Italiaanse en Joodse afkomst. Hudson is de dochter van actrice Goldie Hawn en musicus Bill Hudson, en is de zus van acteur Oliver Hudson. Hudson beleefde haar doorbraak met haar rol als Penny Lane in de film Almost Famous (2000) die geproduceerd werd door Cameron Crowe. Voor deze rol ontving Hudson een nominatie voor een Academy Award voor de beste bijrol voor een actrice. 
 
Kate Hudson is getrouwd geweest met Chris Robinson. Op 7 januari 2004 kreeg zij een zoon genaamd Ryder Russell Robinson. In 2006 maakte het stel bekend dat ze zijn gescheiden.

Filmografie Kate Hudson

Deepwater Horizon - Actie, Thriller, Drama
oktober 2016

Deepwater Horizon

Actie, Thriller, Drama Regie: Peter BergMet: Dylan O'Brien, Mark Wahlberg, Kate Hudson,...Op 20 april 2010 vond een zware ontploffing plaats op het boorplatform Deepwater Horizon in de Golf van Mexico, met één van de grootste ecologische rampen ooit tot gevolg. Dit verhaal is een eerbetoon aan de moedige mannen en vrouwen die hun leven gewaagd hebben om anderen aan boord te redden.
Nine - Drama, Muziek
maart 2010

Nine

Drama, Muziek Regie: Rob MarshallMet: Nicole Kidman, Penélope Cruz, Judi Dench,...Guido Contini is een befaamde filmregisseur die streeft naar harmonie in zowel zijn carrière als privéleven. Zijn relatie met zijn echtgenote verloopt dramatisch, waarna hij meerdere affaires aangaat. Hij bevindt zich in een midlifecrisis en heeft geen inspiratie meer voor een nieuw script.
Bride Wars - Komedie, Romantisch
februari 2009

Bride Wars

Komedie, Romantisch Regie: Gary WinickMet: Anne Hathaway & Kate HudsonLiv en Emma, beste vriendinnen sinds hun kindertijd, zijn er altijd voor elkaar, in goede en slechte tijden. Zelfs hun respectievelijke verlovingen gebeuren bijna op hetzelfde moment. Samen plannen ze hun huwelijk, dat voor beiden moet plaatsvinden op de ultieme huwelijksplaats van New York: het... Verder lezen...
Skeleton Key - Thriller
september 2005

Skeleton Key

Thriller Regie: Iain SoftleyMet: Kate Hudson, Peter Sarsgaard, Gena Rowlands,...Caroline zorgt voor een oud echtpaar in een gotisch huis in de omgeving van New Orleans. Geïntrigeerd door het mysterieuze gedrag van het echtpaar, gaat ze op onderzoek uit. Met een loper opent ze alle deuren en ontdekt een angstaanjagend en levensgevaarlijk geheim.
Le Divorce - Komedie
december 2003

Le Divorce

Komedie Regie: James IvoryMet: Kate Hudson, Naomi Watts, Melvil Poupaud,...Roxy is getrouwd met een Fransman en zwanger. Ze krijgt bezoek van haar net afgestudeerde zusje Isabel, net op het moment dat haar Franse echtgenoot haar verlaat. Isabel besluit om bij Roxy te blijven in Parijs, waar de gebruiken van de lokale bewoners beduidend anders zijn dan ze gewend is.
Raising Helen - Drama

Raising Helen

Drama Regie: Garry MarshallMet: Kate Hudson, Joan Cusack, John CorbettIn de film draait het om Helen (Kate Hudson), een jonge vrouw die de assistente is van de directeur van een modellenbureau. Haar wereld komt op zijn kop te staan als haar zus en zwager omkomen in een auto-ongeluk. Helen blijft achter met hun drie kinderen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: