Infos

Geregisseerd door : Anthony & Joe Russo
In de zalen vanaf: 1 november 2006
Speelduur: 109 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Carl en Molly Peterson (Matt Dillon en Kate Hudson) zijn pas getrouwd en bouwen hun nieuwe leven op met een leuk huis, saaie buren en vaste banen. Alles lijkt in orde, maar er is een hindernis op hun fraai geregelde levenspad... En hij heet Dupree.  
 
Randy Dupree (Owen Wilson) is Carls oudste vriend. Hij is een eeuwige vrijgezel die na zijn ontslag nergens meer naartoe kan. Carl haalt zijn werk- en dakloze vriend uit de kroeg waar hij woont en nodigt hem uit tijdelijk op de bank te komen logeren - daar heb je vrienden voor. In het begin is Carl heel blij met zijn maatje als vaste kampeergast terwijl Molly de lasten draagt van Dupree's onvolwassen kuren. Naarmate Carl het echter drukker krijgt met zijn baan, wordt het steeds moeilijker zijn plichten als echtgenoot te combineren met Dupree. Wat het allemaal nog erger maakt, is dat Dupree zijn ruime vrije tijd gebruikt om Molly's gewaardeerde kameraad te worden. Zelfs haar vader (Michael Douglas) en de buren vallen voor zijn zorgeloze wijsheden en charme - zeer tot ongenoegen van Carl.  
 
Al gauw probeert iedereen (behalve Carl) ervoor te ijveren dat Dupree blijft. Maar naarmate Dupree een steeds vaster onderdeel van het Peterson-huishouden wordt, blijkt dat drie niet alleen te veel is, maar ook een regelrechte dolkomische ramp.

 Video's

 Meningen

 Al het nieuws over "You me and Dupree"

You me and Dupree - Bespreking
Bespreking

You me and Dupree

Neem 'Viens chez moi, j'habite chez une copine' met M. Blanc en de onderwerpen die de koppels en de celibatairen de dag van vandaag bezighouden (tewerkstellingsproblemen, liefde en woningen)... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Don't Look up - Komedie
3
08 december 2021
08 december 2021

Don't Look up

Komedie Regie: Adam McKayMet: Leonardo DiCaprio, Chris Evans, Jennifer LawrenceTwee astronomen ontdekken dat een gevaarlijke asteroïde de aarde nadert en zal vernietigen. Ze beginnen vervolgens aan een tour langs de media om de mensheid te waarschuwen. Er is echter een klein probleem: ze staan onderaan de ladder binnen hun werksoort, en niemand wil luisteren.
8ERAF! - Komedie
4
08 december 2021
08 december 2021

8ERAF!

Komedie Regie: Pietje HorstenMet: Jenne Decleir, Govert Deploige, Kadèr Gürbüz,...Acht jeugdvrienden hebben elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een heel speciaal feest voor een 'bij... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: