Three Burials of Melquiades Estrada

/10(0 stemmen)
Three Burials of Melquiades Estrada

Infos

Synopsis

Het verhaal situeert zich aan de Amerikaans-Mexicaanse grens waar een neofiete grenswachter, Mike Norton, betrokken raakt bij de dood van Melquiades Estrada. Het slachtoffer wordt vlug begraven en in het stadje beschouwt men het incident als gesloten. Het gaat immers maar om een illegale arbeider. Maar Pete, een meestergast op een ranch dwingt Mike om het lichaam op te graven en met zijn drieën trekken ze naar het geboortedorp van Estrada. De tocht met het lijk verloopt uiteraard niet zonder moeilijkheden. 
Op het jongste festival van Cannes kreeg dit debuut de prijs voor het beste scenario en kaapte Tommy Lee Jones de prijs weg voor de beste acteur. Cameraman Chris Menges brengt de landschappen indrukwekkend in beeld en hoewel de film niet op een roman is gebaseerd, krijgt hij de densiteit van een dikke turf.

Fotogalerij "Three Burials of Melquiades Estrada" (6)

Three Burials of Melquiades Estrada - Foto 1 Three Burials of Melquiades Estrada - Foto 2 Three Burials of Melquiades Estrada - Foto 3 Three Burials of Melquiades Estrada - Foto 4 +1Three Burials of Melquiades Estrada - Foto 5 Three Burials of Melquiades Estrada - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Three Burials of Melquiades Estrada"

'The Rover', 'Oculus', 'The Homesman', ... Uw Cinereview ! - Actueel

'The Rover', 'Oculus', 'The Homesman', ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Zoals iedere week bieden we u ook deze keer weer een duidelijk overzich op de meest recente releases. De zon is in het land, de vakantie komt alsmaar dichterbij en de wereldbeker ook... wat kan een mens nog meer wensen? Een goede film misschien?

Andere films nu in de bioscoop...

Burden - Drama

Burden

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties