Infos

Synopsis

The Snow Walker vertelt het verhaal van de piloot Charlie Halliday, die tijdens een routine klus in de wildernis van de Noordpool een ontmoeting heeft met een kleine groep Inuit vissersmannen, met onder hen een ziek jong meisje, Kanaalaq genaamd. De vissermannen vragen aan Charlie om haar terug te vliegen naar een zieknhuis; hun enige hoop dat het meisje zal overleven. Eerst weigert Charlie nog, maar als de vissermannen hem twee waardevolle walrusslagtanden aanbieden, wordt de verleiding hem te groot.  
 
Wanneer Charlie`s vliegtuig op de terugweg crasht in een ijsmeer in de eindeloze uitgestrektheid van dit verlaten en mooie land, realiseert Charlie zich dat ze gestrand zijn op honderden mijlen van de beschaving. Met een kapotte radio en een nauwelijks bruikbare voorraad, is hij overgeleverd aan de barmhartigheid van het land en de krachten van de natuur die hem telkens te slim af zijn. Boos en rusteloos, besluit hij de plaats waar ze gecrasht zijn te verlaten en het land in te trekken, Kanaalaq belovend dat hij voor haar zal terugkomen.

Fotogalerij "The Snow Walker" (9)

The Snow Walker - Foto 1 The Snow Walker - Foto 2 The Snow Walker - Foto 3 The Snow Walker - Foto 4 +4The Snow Walker - Foto 5 The Snow Walker - Foto 6 The Snow Walker - Foto 7 The Snow Walker - Foto 8 The Snow Walker - Foto 9

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden