Infos

Synopsis

Parallelle verhaallijnen in de criminele wereld: een undercover agent krijgt de opdracht om te infiltreren in de wereld van de maffia terwijl een crimineel stilaan de macht wint door op zijn beurt te infiltreren bij de politie.

Video's van "The Departed"

Fotogalerij "The Departed" (16)

Mening van de pers

Knack
De evolutie van het talent Leonardo DiCaprio
De acteur heeft 22 jaar op moeten wachten vooraleer hij het felbegeerde beeldje ook mee naar huis mocht nemen (dit jaar, voor zijn rol in 'The Revenant'). Nochtans ontbrak het in die lange periode niet aan sterke acteerprestaties, denk 'Inception', 'Shutter Island', 'Blood Diamond', 'The Aviator', 'The Wolf of Wall Street', 'The Departed', 'J. Edgar' om enkele films te noemen. Deze video geeft een summier overzicht van zijn carrière, met tekst en uitleg. (DB) Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Departed"

Mark Wahlberg is de best betaalde acteur ter wereld - Actueel

Mark Wahlberg is de best betaalde acteur ter wereld

Mark Wahlberg stoot Dwayne "The Rock" Johnson van de troon als best betaalde acteur ter wereld. De 46-jarige Amerikaan verdiende 68 miljoen dollar in de afgelopen 12 maanden, zo berichtte het magazine Forbes gisteren.
Scorsese en McQueen voor regieprijs genomineerd - Actueel

Scorsese en McQueen voor regieprijs genomineerd

Regisseur Martin Scorsese ("The Wolf of Wall Street") en zijn Britse collega Steve McQueen ("12 Years a Slave") behoren tot de vijf kandidaten voor Hollywoods begeerde trofee, die jaarlijks door de federatie van Amerikaanse regisseurs (Directors Guild of America/DGA) wordt toegekend.
Brad Pitt en James Badge Dale gaan zombies te lijf - Actueel

Brad Pitt en James Badge Dale gaan zombies te lijf

Hollywoodster Brad Pitt hoeft de strijd tegen de gevaarlijke zombies in 'World War Z' niet alleen aan te gaan. Volgens het Amerikaanse vakblad Variety krijgt hij versterking van 'The Pacific'-acteur James Badge Dale.
Scorsese eindelijk beloond op Oscars - Actueel

Scorsese eindelijk beloond op Oscars

Martin Scorsese wacht al sinds 1981 op zijn Oscar. Dat hoeft sinds zondag niet langer, want "The Departed" neemt vier prijzen mee naar huis, waaronder die voor beste film en beste regie.
Oscarnominaties zijn bekend! - Actueel

Oscarnominaties zijn bekend!

Nu de nominaties zijn bekendgemaakt is het aftellen naar de jaarlijkse uitreking van de Academy Awards nu officiëel begonnen. Geen grote verrassingen bij de genomineerden, al is niet alles even vanzelfsprekend...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden