Brad Pitt en James Badge Dale gaan zombies te lijf - Actueel Cinema

 
Hollywoodster Brad Pitt hoeft de strijd tegen de gevaarlijke zombies in 'World War Z' niet alleen aan te gaan. Volgens het Amerikaanse vakblad Variety krijgt hij versterking van 'The Pacific'-acteur James Badge Dale. 'World War Z' is de verfilming van de gelijknamige postapocalyptische horrornovelle van auteur Max Brooks. Het verhaal speelt zich af tien jaar na een zombie-invasie op aarde. Pitt speelt de rol van een onderzoeker die de weinige overlevenden van de wereldwijde invasie interviewt. Dale kruipt in de rol van een Amerikaanse soldaat, die de wereld voor de zombie-uitbraak had gewaarschuwd. Acteur James Badge Dale is onder meer bekend van Steven Spielbergs tv-serie 'The Pacific', '24' en de film 'The Departed'. De opnames gaan in juni van start onder de regie van regisseur Marc Forster. (Belga / LEE)
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Departed

The Departed

Actie, Drama  Regie: Martin Scorsese Met: Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson,... Parallelle verhaallijnen in de criminele wereld: een undercover agent krijgt de opdracht om te infiltreren in de wereld van de maffia terwijl een crimineel stilaan de macht wint door op zijn beurt te infiltreren bij de politie.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: