Infos

Geregisseerd door : Tim Story
In de zalen vanaf: 30 april 2014
Speelduur: 100 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2014)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Wanneer Ben (Kevin Hart) mee gaat patrouilleren in de straten van Atlanta met de broer (Ice Cube) van zijn verloofde - een opvliegende agent- raakt hij verstrikt in de laatste nieuwe politiezaak. Om te bewijzen dat hij zijn toekomstige bruid verdient, moet hij de meest krankzinnige 24 uur van zijn leven proberen te overleven. 
 
 
Als bewaker in een middelbare school probeerde Ben de voorbije twee jaar tevergeefs aan agent James (Ice Cube) te bewijzen dat hij meer is dan een videogamefreak die zijn zus, Angela (Tika Sumpter), niet verdiend. Wanneer hij eindelijk wordt geaccepteerd aan de academie van APD (Atlanta Police Department) gelooft hij het respect te hebben gewonnen van James en vraagt hem toestemming te trouwen met Angela. James neemt hem mee op een "testrit" om hem de kneepjes van het vak te leren en hem de stuipen op het lijf te jagen. Gedurende 24 uur patrouilleren ze door de straten van Atlanta. Maar de "alledaagse" patrouille leidt hen al snel tot de meest notoire crimineel van de stad. James stelt vast dat Ben niet op zijn mondje is gevallen en dat hij even gevaarlijk kan zijn als de gangster op wie zij jagen.

 VOD

Bekijk Ride Along via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Ride Along"

 Andere films nu in de bioscoop...

Kinds of Kindness
2
03 juli 2024

Kinds of Kindness

 Regie: Yorgos Lanthimos"Kinds of Kindess" is een drieluik over een man zonder keuze die controle probeert te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is omdat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een... Verder lezen...
The Red Turtle - Animatie Film
3
29 juni 2016

The Red Turtle

Animatie Film Regie: Michael Dudok de WitWe volgen de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.
Inside Out 2 - Animatie Film
8
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: