Infos

Synopsis

Wanneer Ben (Kevin Hart) mee gaat patrouilleren in de straten van Atlanta met de broer (Ice Cube) van zijn verloofde - een opvliegende agent- raakt hij verstrikt in de laatste nieuwe politiezaak. Om te bewijzen dat hij zijn toekomstige bruid verdient, moet hij de meest krankzinnige 24 uur van zijn leven proberen te overleven. 
 
 
Als bewaker in een middelbare school probeerde Ben de voorbije twee jaar tevergeefs aan agent James (Ice Cube) te bewijzen dat hij meer is dan een videogamefreak die zijn zus, Angela (Tika Sumpter), niet verdiend. Wanneer hij eindelijk wordt geaccepteerd aan de academie van APD (Atlanta Police Department) gelooft hij het respect te hebben gewonnen van James en vraagt hem toestemming te trouwen met Angela. James neemt hem mee op een "testrit" om hem de kneepjes van het vak te leren en hem de stuipen op het lijf te jagen. Gedurende 24 uur patrouilleren ze door de straten van Atlanta. Maar de "alledaagse" patrouille leidt hen al snel tot de meest notoire crimineel van de stad. James stelt vast dat Ben niet op zijn mondje is gevallen en dat hij even gevaarlijk kan zijn als de gangster op wie zij jagen.

Video's van "Ride Along"

Fotogalerij "Ride Along" (5)

Ride Along - Foto 1 Ride Along - Foto 2 Ride Along - Foto 3 Ride Along - Foto 4 Ride Along - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Ride Along"

'Joe', 'The Quiet Ones', 'The Invisible Woman', ... Uw Cinereview ! - Actueel

'Joe', 'The Quiet Ones', 'The Invisible Woman', ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Naar goede gewoonte bieden we u ook deze week weer een klaar overzicht op de meest recente releases en helpen we u met het maken van de beste keuze. Het is het Feest van de Arbeid, en om dat te vieren: een dagje vrij! Waarom geen filmpje meepikken?

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden