Infos

Synopsis

In het vervolg op de recordbrekende filmhit van 2006 "PIRATES OF THE CARRIBEAN: DEAD MAN'S CHEST" vinden we onze helden Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) terug aan de zijde van kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) in een wanhopige tocht om kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) te bevrijden van zijn gekmakende gevangenschap in Davy Jones' locker. Ondertussen schoppen het angstaanjagende spookschip 'The Flying Dutchman' en Davy Jones, onder leiding van de East India Trading Company, keet op de zeven wereldzeeën. Ze banen zich een weg doorheen bedrog, verraad en wilde wateren naar het exotische Singapore en gaan de confrontatie aan met de sluwe Chinese piraat Sao Feng (Chow Yun-Fat). Nu ze ver buiten de rand van de aarde trekken, moeten ze uiteindelijk partij kiezen in een definitieve titanenstrijd – want niet alleen hun leven en hun fortuin maar ook de toekomst van de vrijheidslievende piratenmanier van leven staan op het spel.

Video's van "Pirates of the Caribbean: At World's end"

Fotogalerij "Pirates of the Caribbean: At World's end" (5)

Pirates of the Caribbean: At World's end - Foto 1 Pirates of the Caribbean: At World's end - Foto 2 Pirates of the Caribbean: At World's end - Foto 3 Pirates of the Caribbean: At World's end - Foto 4 Pirates of the Caribbean: At World's end - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Pirates of the Caribbean: At World's end"

Wanneer ons hartje Bloom doet, Orlando Bloom. - Actueel

Wanneer ons hartje Bloom doet, Orlando Bloom.

Gezien de huidige situatie in zijn carrière zou Orlando Bloom wel eens gerangschikt kunnen worden in de categorie van acteurs die de formule hebben gevonden om later op hun gemak te kunnen rentenieren.
Jack White, binnenkort auteur van een soundtrack! - Actueel

Jack White, binnenkort auteur van een soundtrack!

Jack White, die steeds meer een parodie van zichzelf aan het worden is, heeft nog maar net zijn laatste album 'Blunderbuss' gereleased of hij staat al klaar voor een nieuw project!
Orlando Bloom wil Turner terug in Pirates 5! - Actueel

Orlando Bloom wil Turner terug in Pirates 5!

De fans zullen het wel, met de nodige wanhoop, gemerkt hebben: Orlando Bloom maakte geen deel meer uit van de cast van "Pirates of the Carribean: On Stranger Tides",...

"Pirates of the Caribbean: At World's end" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden