Infos

Geregisseerd door : Isabelle Doval
In de zalen vanaf: 30 oktober 2013
Speelduur: 103 minuten
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2013)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Fonzy is het pseudoniem waaronder Diego Costa 20 jaar geleden op frequente basis sperma afstond in het kader van een onderzoeksprogramma. 
 
Vandaag is hij 42 en leidt hij als leverancier bij het familiale visbedrijf een onverantwoordelijk en klungelig adolescentenleven. Wanneer zijn vriendin Elsa hem vertelt dat ze zwanger is, komt zijn verleden terug bovendrijven. 
 
Diego ontdekt dat hij de verwekker is van maar liefst 533 kinderen, waarvan er 142 graag zouden weten wie Fonzy nu eigenlijk is...

 VOD

Bekijk Fonzy via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Fonzy"

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
4
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: