Filmografie José Garcia

Biografie

José Garcia (Parijs, 17 maart 1966) is een Frans acteur van Spaanse origine. 
 
Garcia volgde lessen aan de Parijse theateracademie Cours Florent. 
 
In 1996 had hij een hoofdrol als Serge Benamou in La Vérité si je mens !, hij zou later ook in de vervolgfilms La Vérité si je mens ! 2 (2001) en deel 3 uit 2012 dezelfde rol vertolken. In 2001 kreeg hij de Franse Jean Gabinprijs voor beloftevolle acteurs. In 2003 vertolkte hij de rol van Louis in Après vous. In 2006 werd hij genomineerd voor de César voor Beste acteur voor zijn rol in Le Couperet. Hij speelde in de film Asterix en de Olympische Spelen uit 2008 de rol van Couverdepus.

Filmografie José Garcia

Chamboultout - Komedie
april 2019

Chamboultout

Komedie Regie: Eric LavaineMet: Alexandra Lamy, José Garcia, Nuno LopesBéatrice, een levendige, mooie vrouw van in de veertig, heeft een boek geschreven waarin het verhaal van haar nieuwe leven met haar echtgenoot Frédéric wordt verteld. Na een scooterongeluk is Frédéric de afgelopen vijf jaren blind en dat heeft grote bijwerkingen gehad: hij zegt alles op een totaal... Verder lezen...
Madame Hyde - Drama
april 2018

Madame Hyde

Drama Regie: Serge BozonMet: Isabelle Huppert, Romain Duris, José GarciaMrs. Géquil is een bescheiden en nogal eigenaardige professor in de natuurkunde. Ze geeft les op een technische hogeschool in een voorstad. Afgezien van haar rustige leventje met haar zachtaardige man, wordt ze dagelijks bespot en veracht door vrijwel iedereen om haar heen, van schoolhoofd tot... Verder lezen...
Les Seigneurs - Komedie
september 2012

Les Seigneurs

Komedie Regie: Olivier DahanMet: Franck Dubosc, José Garcia, Gad Elmaleh, Ramzy,...Een oud voetballer, woonachtig in Bretagne, besluit zijn teamgenoten bij elkaar te roepen voor hulp. Samen wil hij proberen de lokale visserij te helpen door wat extra wedstrijden te winnen en geld in te zamelen waardoor de vissers hun baan wellicht kunnen behouden.
Madagascar 2 - Animatie Film
december 2008

Madagascar 2

Animatie Film Regie: Eric Darnell & Tim McGrathEen giraffe, een leeuw, een nijlpaard en een zebra verlaten het eiland Madagascar en komen terecht in Afrika. Hier ontmoet Alex de leeuw zijn familie, maar al snel komt hij tot de ontdekking dat hij het communiceren verleerd is in de dierentuin van New York.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: