Filmografie Franck Dubosc

Biografie

Franck Dubosc (Le Petit-Quevilly, 7 november 1963) is een Frans cabaretier en acteur. 
 
Sinds 1979 is hij regelmatig te zien in televisieseries en in films. In de jaren tachtig woonde hij enige tijd in het Verenigd Koninkrijk, waar hij een rol heeft gehad in de soapserie Coronation Street. In 1997 begon Dubosc met cabaret en in 1998 voerde hij zijn eerste grote onemanshow op, Du beau, du bon, Dubosc. Als filmacteur brak hij in 2006 door met de film Camping, waarvoor hij zelf het scenario schreef. 
 
Dubosc is getrouwd en heeft twee zoons.

Filmografie Franck Dubosc

Rumba La Vie - Komedie
augustus 2022

Rumba La Vie

Komedie Regie: Franck DuboscMet: Franck Dubosc, Louna Espinosa,...Tony, een ietwat teruggetrokken vijftigjarige schoolbuschauffeur, woont alleen nadat hij zijn vrouw en kind twintig jaar eerder in de steek liet. Wakker geschud door een hartaanval, vindt hij de nodige moed om zijn verleden onder ogen te zien. Incognito schrijft hij zich in voor danslessen onder... Verder lezen...
Les Seigneurs - Komedie
september 2012

Les Seigneurs

Komedie Regie: Olivier DahanMet: Franck Dubosc, José Garcia, Gad Elmaleh, Ramzy,...Een oud voetballer, woonachtig in Bretagne, besluit zijn teamgenoten bij elkaar te roepen voor hulp. Samen wil hij proberen de lokale visserij te helpen door wat extra wedstrijden te winnen en geld in te zamelen waardoor de vissers hun baan wellicht kunnen behouden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: