Filmografie : Laure Calamy

Filmografie laure calamy

Louloute - Drama
augustus 2021

Louloute

Drama Regie: Hubert VielMet: Laure Calamy & Hugo ClairefondHet verhaal speelt zich af in de jaren 80 in Normandië. Tussen de koeien, de Club Do' en de grote wollen truien droomt Louloute, wordt ze verliefd en maakt ze ruzie met haar familieleden. Als de familieboerderij in de schulden raakt, zal haar leven voor altijd veranderen.
Une Belle Equipe - Komedie
januari 2020

Une Belle Equipe

Komedie Regie: Mohamed HamidiMet: Kad Merad, Sabrina Ouazani, Céline Sallette,...Na een gevecht wordt een voetbalteam geschorst tot het einde van het seizoen. Om deze kleine club uit het noorden van de ondergang te redden, besluit de coach een team te vormen dat uitsluitend uit vrouwen bestaat. Deze nieuwe situatie zal de levens van een hoop gezinnen volledig veranderen.
Nos Batailles
oktober 2018

Nos Batailles

 Regie: Guillaume SenezMet: Romain Duris, Laure Calamy, Lucie Debay,...De 39-jarige hardwerkende Olivier wil er alles aan doen om het onrecht te bestrijden. Wanneer zijn vrouw Laura op een dag echter haar biezen pakt moet hij een evenwicht vinden in het onderwijs van hun twee kinderen, het gezinsleven en zijn beroepsleven. De intussen verbijsterde Olivier wordt met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: