Filmografie Elsa Zylberstein

Filmografie Elsa Zylberstein

Simone, le Voyage du Siècle - Biografie, Drama
oktober 2022

Simone, le Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Selfie - Komedie
januari 2020

Selfie

Komedie Regie: Thomas Bidegain & Marc FitoussiMet: Blanche Gardin, Elsa Zylberstein, Manu PayetIn een wereld waarin digitale technologie ons leven is binnengedrongen, eindigen sommigen van ons in de miserie. Centraal staan verslaafden en technofoben, die tegen alledaagse problemen aanlopen. Aan de hand daarvan vertelt de film de ontwikkelingen van de mens uit het digitale tijdperk.
Un Sac de Billes - Drama
januari 2017

Un Sac de Billes

Drama Regie: Christian DuguayMet: Patrick Bruel, Elsa Zylberstein,...Maurice en Joseph zijn twee jonge Joodse broers die in het bezette Frankrijk volledig op zichzelf aangewezen zijn. Dankzij een ongelofelijke dosis intelligentie, moed en vindingrijkheid pogen ze te ontsnappen aan de vijandige bezetter en weer verenigd te worden met hun familie.
Modigliani - Drama
december 2004

Modigliani

Drama Regie: Mick DavisMet: Andy Garcia, Elsa Zylberstein, Omid Djalili,...Parijs 1919. Dit is het verhaal over de rivaliteit tussen 2 grote kunstenaars: Modigliani (Andy Garcia) en Picasso. Twee mannen wiens jaloezie gedreven wordt door hun genialiteit, hun arrogantie en hun passies. Het is ook het verhaal van de grootste liefdestragedie in de kunstgeschiedenis: Jeanne... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: