Infos

Synopsis

Darkest Hour gaat over het leven van Winston Churchill vanaf mei 1940, terwijl hij Eerste minister wordt ten midden van de Tweede Wereldoorlog.

Video's van "Darkest Hour"

VOD

Laden en bekijken Darkest Hour met VOD.

Vertoningen van "Darkest Hour"

Fotogalerij "Darkest Hour" (6)

Darkest Hour - Foto 1 Darkest Hour - Foto 2 Darkest Hour - Foto 3 Darkest Hour - Foto 4 +1Darkest Hour - Foto 5 Darkest Hour - Foto 6

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Een levendige W. C bijna sympathieke dan de man in het echt
  Een geromantiseerde kijk op een belangrijke speler in WO II. Een beetje mens achter Winston, wat fantasie en ook goede info over de politieke toestand en meningen in die dagen. Heel goede acteerprestatie van G. Oldman die in feite de hele film draagt. De moeite om de film te zien ? Zonder voorbehoud JA

 • Niet alleen boeiend als historisch verhaal
  Churhill in de eerste dagen van zijn primierschap, als hij tegen zowat alles en iedereen in vredesbesprekingen met Hitler afwijst en zijn land op het pad naar de Wereldoorlog zet. Wat een mooie beelden!

 • De aanvang van Winston Churchill als Eerste Minister.
  -Darkest Hour is een 2017 Britse biografische oorlog drama film geregisseerd door Joe Wright en geschreven door Anthony McCarten. Het stars Gary Oldman als Winston Churchill, en volgt zijn vroege dagen als Eerste Minister, als Hitler insluit op Brittannië tijdens Wereld Oorlog II. De film alsook stars Ben Mendelsohn, Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, en Ronald Pickup. ----- Gary Oldman's opvoering werd geprezen, met vele criticasters het vernoemen het als een van de beste van zijn carrière; hij won de Golden Globe Award voor Beste Acteur - Motion Picture Drama en was genomineerd voor de Screen Actors Guild Award voor Outstanding Performance door een mannelijke acteur in een hoofdrol voor zijn werk. Op de 71st British Academy Film Awards, de film ontving negen nominaties, ingesloten Beste Film alsook als Beste Britse Film, Beste Acteur in een hoofdrol voor Oldman en Beste Actrice in een Ondersteunende rol voor Scott Thomas. ----- "Darkest Hour is samen gehouden door Gary Oldman’s elektrificerende opvoering, die Winston Churchill tot leven brengt zelfs als de films narratieve wankelt. ”-----“Algemeen gunstige reviews. ”----- Oldman ontving lof voor zijn opvoering, met vele reviewers labelend hem een frontloper te winnen de Academy Award voor Beste Acteur.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden