The Shape of Water, A Ghost story,... uw dvd review - Actueel Cinema

   - 

Laten we beginnen met The Last Jedi. Het moet gezegd dat dat de hoop herboren is omdat Lucas gestopt is met het filmen van zijn franchise. Wat een efficiëntiewinst! Deze speelfilm heeft een epische ademhaling, bezaaid met krachtige scènes. Uiteindelijk wordt het punt van balans tussen humor en duisternis bereikt en wordt de deur van ons hart wijd opengezet voor de gekke Star Wars.

Beoordeling: 8,5 / 10 Extra's: featurettes, audiocommentaren, geknipte scènes...

A Ghost Story vindt in zijn publiek alleen liefhebbers van filosofische essays. Het is veeleisend, maar tegelijkertijd ook zeer ontroerend.

Beoordeling: 7,5 / 10 Extra's: Cut-scenes, featurettes, audiocommentaren ...

Het kost wat tijd om je aan te passen aan het dubbele niveau van deze film: een walgelijke visuele en verhalende voorgrond... maar dat is slechts een façade. Omdat degenen die wat meer graven, een veel dieper werk ontdekken, duister, heel donker, verboden liefde en bloed, wreedheid en schoonheid. The Shape of Water is een zeldzame, dubbelzinnige ervaring die we van harte aanbevelen. Onze vriend Guilmermo maakt hier zijn meest complexe werk.

Beoordeling: 9/10 Extra's: Master Class, featurette, "anatomie" van scènes ...

Voordat je begint aan het donkere en stormachtige Avengers: Infinity War begint: Neem een ??laatste frisse adem met deze ongelooflijke Thor: Ragnarok! Een fantastisch ritme, een humor om te gieren en brullen (zoooo gay), een sterk verhaal en interessante acteurs (wat een casting! ). Uiteindelijk is het waarschijnlijk een van de best aangepaste versies van het Marvel-universum: het is gewoon geweldig!

Beoordeling: 9/10 Extra's: featurettes, cut scenes, blooper, audiocommentaar ...

Wat een topfilm! We zijn getuige van de wraak van een rouwende moeder. Haar dochter is een jaar geleden verkracht en vermoord en de politie doet niets meer. Dus huurde ze drie reclameborden om het gruwelijke drama te herinneren en richtte ze zich tot het hoofd van de politie. Dit alles in een klein dorp waar de kleinste kou geruchten voedt ...

Beoordeling: 7/10 Extra's: Ongekende scènes, korte film, featurette ...

We wilden het zo graag. Hier is Cars 3! Ik geef toe dat ik heel veel moeite hebt met het bekritiseren van dit soort productie. Ik haal er zoveel plezier uit om mijn zoon te zien genieten van zo’n film. Eerlijk, de franchise raakt op, ondanks een "tuning" -blow...

Beoordeling: 7/10 Extra's: korte film, featurettes, audiocommentaren ...

In het kort:

En nu is het voorbij, toch? We moeten stoppen met die rotzooi!

Zonder te zweven boven de strijd, biedt Downsizing een komische geur, met een vleugje cynisme, alles bedekt door een correcte realisatie. En vergeet niet dat Matt Damon in feite een puur comedyproduct is ... Kortom, we raden aan het kort te houden.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Ook te zien op "Star Wars", "Marvel", "gary oldman", "Rooney Mara", "Thor 3 : Ragnarok" en "Casey Affleck"...

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: