Infos

Geregisseerd door : Méliane Marcaggi
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2020)
Originele taal: Frans

 VOD

Bekijk Belle Fille via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The Watchers - Horror
1
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."
Haikyu !! The Dumpster Battle - Animatie Film
2
12 juni 2024

Haikyu !! The Dumpster Battle

Animatie Film Regie: Susumu MitsunakaKarasuno Hoge School kwam door de voorrondes voor het Harutaka Volleybal Toernooi, dat vol zat met sterke teams. De ploeg ging door naar de derde ronde door Hyogo prefectuur vertegenwoordiger Inarizaki Hoge School te verslaan, die werd beschouwd als een van de favorieten voor het kampioenschap. Hun... Verder lezen...
Goodbye Julia
3
12 juni 2024

Goodbye Julia

 Regie: Mohamed KordofaniMet: Eiman Yousif, Siran Riak, Nazar GomaEen vreemde vriendschap bindt een rijke moslim-Soedanese vrouw uit het noorden aan een christelijke Soedanese vrouw uit het zuiden die berooid is na de dood van haar man. Wat zit er achter de bezorgdheid van de een ten opzichte van de ander?

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: