Infos

  • 7 november 2012
  • 120 minuten
  • Verenigde Staten (2012)
  • Engels

Synopsis

Op 4 november 1979, op het hoogtepunt van de Iraanse revolutie, bestormen militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran, en gijzelen 52 Amerikanen. Tijdens de chaos slagen zes Amerikanen erin te ontsnappen. Ze duiken onder in het huis van de Canadese ambassadeur. In de wetenschap dat het slechts een kwestie van tijd is, voordat de zes worden ontdekt en gedood, wordt de CIA-agent Tony Mendez ingeschakeld. Mendez is exfiltratie-expert en komt met een plan om de zes te bevrijden.

Fotogalerij "Argo" (10)

Argo - Foto 1 Argo - Foto 2 Argo - Foto 3 Argo - Foto 4 +5Argo - Foto 5 Argo - Foto 6 Argo - Foto 7 Argo - Foto 8 Argo - Foto 9 Argo - Foto 10

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Argo"

George Clooney raadde Ben Affleck af om Batman te spelen - Actueel

George Clooney raadde Ben Affleck af om Batman te spelen

Na zijn slechte ervaring als Batman in "Batman & Robin" uit 1997 had George Clooney maar één advies voor zijn collega Ben Affleck: "Neem de rol van Batman niet aan". Dit kon Affleck echter niet weerhouden om te schitteren in "Batman v. Superman: Dawn of Justice". Dat vertelde Clooney in een podcast... Verder lezen...
George Clooney krijgt Ere-César - Actueel

George Clooney krijgt Ere-César

De Amerikaanse acteur George Clooney krijgt bij de 42ste uitreiking van de Franse filmprijzen een Ere-César. Dat heeft de Académie des Arts et Techniques du Cinéma aangekondigd.
Will Smith, binnenkort als fancy fraudeur? - Actueel

Will Smith, binnenkort als fancy fraudeur?

De altijd even coole Will Smith, binnenkort samen met zijn zoon Jaden te zien in de nieuwe M. Night Shyamalan ('After Earth'), zit voorlopig te onderhandelen met het team van de film 'Focus', deze zou geregisseerd worden door het duo Glenn Ficarra & John Requa ('Crazy, Stupid, Love').
Iran overweegt klacht tegen producenten van film Argo - Actueel

Iran overweegt klacht tegen producenten van film "Argo"

Iran overweegt klacht in te dienen tegen de producenten van "Argo", de politieke Hollywoodthriller die onlangs met de Oscar voor Beste Film werd bekroond en die een versie geeft van het gijzelingsdrama in Teheran in 1978-1980. Dat meldt het Iraanse persagentschap Mehr.

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden