Infos

 • 15 november 2017
 • 121 minuten
 • Australië, Verenigde Staten (2015)
 • Engels

Synopsis

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.

Fotogalerij "Justice League" (10)

Justice League - Foto 1 Justice League - Foto 2 Justice League - Foto 3 Justice League - Foto 4 +5Justice League - Foto 5 Justice League - Foto 6 Justice League - Foto 7 Justice League - Foto 8 Justice League - Foto 9 Justice League - Foto 10

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Coolste filmmmmmmmmmmm ooit!
  Coolste film ooit

 • Het is niet zomaar een seqeul... ... ... ... ... ...
  -Justice League is een 2017 Amerikaanse superheld film gebaseerd op de DC Comics superheld team met dezelfde naam, gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Het is de vijfde installering in de DC Extended Universe (DCEU) . De film is geregisseerd door Zack Snyder, met een screenplay door Chris Terrio en Joss Whedon, van een verhaal door Terrio en Snyder. Het stelt voor een ensemble cast dat bestaat uit Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons en Ciarán Hinds. In Justice League, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman en Cyborg vormen een superheld team te eren Superman volgend zijn dood, en te redden de planeet van een catastrofale dreiging van Steppenwolf en zijn leger van Parademons. ----- Het ontving gemengde reviews van criticasters, welke loven de actie volgorde en opvoering terwijl bekritiserend het dunne plot en gewone (zwakke) slechterik. De films toonaard ontmoette met een gepolariseerde receptie, met sommige lovend het voor te zijn lichter dan voorgaande DCEU installeringen, terwijl andere noteerden het als inconsequent. ----- “Gemengde of gemiddelde beoordelingen". ----- Vervolg:-- Een vervolg is gepland te worden vrijgegeven in Juni 2019, maar is sindsdien uitgesteld om plaats te maken voor release van de alleenstaande Batman film. Bij Maart 2017, producent Charles Roven kondigde aan dat Zack Snyder zou terug keren als regisseur. In Oktober 2017, J. K. Simmons verklaarde dat de studio aan het werken is aan een vervolg script langszijde The Batman. ----- De film is licht, zuiver en simpel op sommige momenten bijna te simpel met scherp gevatte humor en gevecht duellen die maken een punt of niet aanhouden voor te lang. -Het is niet zomaar een sequel - een daad van franchise boetedoening.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "Justice League"

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden