Jason Momoa bevestigd als Aquaman in Justice League en Batman V Superman - Actueel Cinema

    

Sinds December was er niet veel twijfel mogelijk voor The Hollywood Reporter: Aquaman ging terugkeren, deze keer met de trekken van Jason Momoa, in Batman V Superman en Justice League. De acteur, vertolker van Khal Drogo in Game of Thrones en Conan The Barbarian in de gelijknamige film van Marcus Nispel, kon het alsnog ontkennen, de bronnen van de site waren formeel. Er is geen twijfel meer mogelijk, ze hebben zopas de aanwezigheid van de acteur bevestigd in beide films.

>>> Batman vs Superman heeft voortaan een officiële naam en een logo

En als de acteur in Batman V Superman amper even verschijnt om zijn personage te introduceren zal hij in Justice League een veel belangrijkere rol spelen. Volgens de bronnen van HitFix zou Aquaman niet helemaal tevreden zijn over het gedrag van Superman, hij beschuldigt hem van schade aan de Indische Oceaan, veroorzaakt tijdens het finale gevecht in Man of Steel.

Justice League zou opgenomen moeten worden na Batman V Superman: Dawn of Justice en hierin zullen we naar alle waarschijnlijkheid de personages van Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg en Aquaman terugvinden. De film geregisseerd door Zack Snyder zou moeten uitkomen in mei 2017.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Een sprankeltje James Bond in tijden van #covid-19 - Actueel

Een sprankeltje James Bond in tijden van #covid-19

Om jullie niet volledig op jullie honger te laten zitten hebben wij een overzicht gemaakt de James Bond films die je alvast ter voorbereiding op de release van No Time to Die in november kan bekijken. Tijd genoeg daarvoor nu we toch allemaal samen in quarantaine zitten!
Vanavond op TV: Last Knights - Actueel

Vanavond op TV: Last Knights

Kijk vanavond, op woensdag 1 april, om 20u40 op CAZ naar "Last Knights"!