the Orange (Love Next Door): wanneer komedie rijmt op verveling, één advies: snel verdergaan - Review Cinema

   - 

De families Walling en Ostroff, die al geruime tijd vrienden en buren zijn, brengen het grootste deel van hun tijd met elkaar door. Er heerst een warme verstandhouding tussen iedereen, van ouders tot kinderen, tot de dag dat Nina Ostroff, na jaren van omzwervingen, weer naar huis komt.

Ze is 24 jaar oud, leeft haar leven zoals ze zelf wil… en brengt het hoofd op hol van David Walling, de brave huisvader en vijftiger! Dit wordt uiteraard niet op algemeen enthousiasme onthaald. 

The Oranges (ook bekend onder de naam Love Next Door) hoort thuis in de categorie van niet-grappige komedies, zonder ritme, vertolkt op automatische piloot.

Tussen de cast, die vooral geabonneerd is op televisieseries, zoals Hugh Laurie (Dr House), Leighton Meester (Gossip Girl), Oliver Platt (The Big C.),… vliegen er replieken in het rond waar niemand in gelooft, ongetwijfeld onder de leiding van een regisseur die aan de valium zit (Julian Farino – Entourage). Eén woord: vreselijk!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: