De beste films van 2020

We hoeven je niet meer te vertellen dat het coronavirus het afgelopen jaar de héle wereld op haar grondvesten deed daveren. Dat ook de filmindustrie zwaar getroffen werd is voor iedereen klaar en duidelijk. Filmopnames dienden gepauzeerd te worden en bioscopen moesten sluiten en zo werden heel wat filmreleases compleet in de war gestuurd.

Sommige films hadden het geluk om nog nét voor de coronacrisis in de zalen te verschijnen. Andere films moesten het stellen met een veel kortere periode dan voorzien in de zalen. En van sommige films is de releasedatum tot op heden nog steeds niet duidelijk.

Voor bepaalde films bood streaming een goed alternatief. Enkele distributeurs kozen ervoor om een film meteen via streaming beschikbaar te maken en de release in de bioscoop over te slaan. En dan zijn er nog films waarvan de release sowieso rechtstreekse via streaming gepland stond.

We zijn het er allemaal over eens dat we 2020 zo snel mogelijk willen vergeten. Maar laten we toch even stilstaan bij de films die dit jaar verschenen. Wij maakten een overzicht van de beste films van 2020.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven