De 6 beste acteerprestaties van muzikanten in films

Van Harry Styles tot Justin Timberlake, Jennifer Lopez en nog vele anderen. Wij maakten een overzicht voor jullie met de beste film met fantastische acteerprestaties van muzikanten!

Vol ongeduld telden we in 2018 af naar de release van A Star is Born van Bradley Cooper met Lady Gaga in de rol van Ally. Hoewel Lady Gaga toen al enkele acteerervaringen op haar curriculum vitae had staan, waren we toch razend benieuwd naar de manier waarop ze het acteren in deze langspeelfilm zou aanpakken. Het verdict kennen we allemaal: Lady Gaga en Bradley Coopers waren een pure match made in heaven en samen tilden ze A Star is Born naar the next level.

Vanaf deze week kunnen we de zangeres opnieuw aan het werk zien in het langverwachte House of Gucci van Ridley Scott met Adam Driver en Al Pacino. Wie kijkt er net als ons ook heel erg uit naar deze release?!

Net als Lady Gaga zijn er zo nog verschillende wereldberoemde sterren die we hoofdzakelijk kennen van hun bijdragen aan de muziekwereld die graag eens de oversteek maken naar de filmsector. Van Harry Styles tot Justin Timberlake, Jamie Foxx en nog vele anderen. Wij maakten een overzicht voor jullie met de beste films met fantastische acteerprestaties van muzikanten!

8 Mile - Drama
6
februari 2003

8 Mile

Drama Regie: Curtis HansonMet: Eminem, Kim Basinger, Mekhi PhiferJimmy, een jonge blanke rapper uit Detroit, is op zoek naar zijn identiteit en een doel in zijn leven. Met een ongeïnteresseerde familie en een slechte achtergrond leert hij zijn woede, angsten en frustraties te uiten in zijn muziek. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: