Sylvester Stallone niet meer te zien in volgende Rocky spin-off - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Sylvester Stallone zal niet meer tot de cast behoren van de volgende Creed-film. Dat schrijft de Amerikaanse website The Hollywood Reporter. Daarmee zal voor het eerst een Rocky-film worden gemaakt zonder de legendarische acteur. 

Nadat Sylvester Stallone zelf het nieuws op zijn Instagram-pagina suggereerde tegenover een fan, bevestigde ook zijn manager de geruchten aan The Hollywood Reporter. Die gaf volgens de Amerikaanse website geen verklaring voor de afwezigheid bij de het derde deel van de Creed-filmreeks waarin het personage Rocky Balboa als mentor opdook voor een opkomend bokstalent.

Fans van Stallone kunnen echter op hun beide oren slapen, de man laat Rocky voorlopig niet vallen. Hij legt immers momenteel de laatste hand aan een nieuwe director's cut van 'Rocky 4' en hij werkt aan een prequel-serie over Rocky Balboa in zijn jonge jaren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: