Sylvester Stallone niet meer te zien in volgende Rocky spin-off - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Sylvester Stallone zal niet meer tot de cast behoren van de volgende Creed-film. Dat schrijft de Amerikaanse website The Hollywood Reporter. Daarmee zal voor het eerst een Rocky-film worden gemaakt zonder de legendarische acteur. 

Nadat Sylvester Stallone zelf het nieuws op zijn Instagram-pagina suggereerde tegenover een fan, bevestigde ook zijn manager de geruchten aan The Hollywood Reporter. Die gaf volgens de Amerikaanse website geen verklaring voor de afwezigheid bij de het derde deel van de Creed-filmreeks waarin het personage Rocky Balboa als mentor opdook voor een opkomend bokstalent.

Fans van Stallone kunnen echter op hun beide oren slapen, de man laat Rocky voorlopig niet vallen. Hij legt immers momenteel de laatste hand aan een nieuwe director's cut van 'Rocky 4' en hij werkt aan een prequel-serie over Rocky Balboa in zijn jonge jaren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: