Amerikaanse rapper Quavo: "Robert De Niro is een fijne kerel." - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse rapper Quavo, beter bekend als één van de bandleden van hiphopgroep Migos, laat in een interview weten dat hij het aangenaam werken vond met topacteur Robert de Niro tijdens de opnames van een nieuwe film: 'Wash Me In The River'. 

Tijdens de opnames leerde Quavo Robert De Niro beter kennen en vertelde hij hem over één van zijn nummers waarin de rapper verwijst naar De Niro. "Hij vroeg me naam en gaat me thuis opzoeken. Het is een fijne kerel."

Quavo speelt in 'Wash Me In The River' aan de zijde van Robert De Niro en John Malkovich een gevaarlijke crimineel, genaamd Coyote. "Het was lang en hard werken, maar ik vond het fijn. Het is een eer om naast mijn helden te kunnen acteren. Ik voel me gezegend," aldus de Amerikaanse rapper. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: