Amerikaanse rapper Quavo: "Robert De Niro is een fijne kerel." - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse rapper Quavo, beter bekend als één van de bandleden van hiphopgroep Migos, laat in een interview weten dat hij het aangenaam werken vond met topacteur Robert de Niro tijdens de opnames van een nieuwe film: 'Wash Me In The River'. 

Tijdens de opnames leerde Quavo Robert De Niro beter kennen en vertelde hij hem over één van zijn nummers waarin de rapper verwijst naar De Niro. "Hij vroeg me naam en gaat me thuis opzoeken. Het is een fijne kerel."

Quavo speelt in 'Wash Me In The River' aan de zijde van Robert De Niro en John Malkovich een gevaarlijke crimineel, genaamd Coyote. "Het was lang en hard werken, maar ik vond het fijn. Het is een eer om naast mijn helden te kunnen acteren. Ik voel me gezegend," aldus de Amerikaanse rapper. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: