Wanneer verschijnt seizoen 2 van The Boys? - Actueel Cinema

   - 

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Heb jij het eerste seizoen van The Boys ook in een recordtempo uitgekeken? Ja toch hé?! 

Alle tien afleveringen waren een rechtstreeks schot in de roos dankzij een unieke interpretatie van de rol van superhelden, sterke actie én heerlijke humor.

Na het intensief bingewatchen van seizoen 1 brandde er dus één grote vraag op ieders lippen. Wanneer verschijnt seizoen 2?!

Wanneer zal seizoen 2 verschijnen?

Na het grote succes van seizoen 1 gingen de opnamen van seizoen 2 reeds afgelopen zomer 2019 van start in Toronto.

En ons geduld zal niet lang meer op de proef gesteld worden. Eind vorige maand werd aangekondigd dat het tweede seizoen van The Boys zal verschijnen op 24 september 2020 op Amazon Prime Video. Dit seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen. Hier vind je alvast de namen van deze afleveringen:

1 The Big Ride
2 Proper Preparation and Planning
3 Nothing Like It In The World
4 Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
5 We Gotta Go Now
6 The Bloody Doors Off
7 Butcher, Baker, Candlestick Maker
8 What I Know

En daarna?

Er is nog meer goed nieuws! Want... Amazon tekende ondertussen ook al een contract voor het maken van een derde seizoen van de succesvolle superheldenserie. Laat maar komen!

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: