Infos

Engelse titel : The Boys
Geregisseerd door : Evan Goldberg
In de zalen vanaf: 25 juli 2019
Speelduur: 60 minuten
Genre: Science-Fiction
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk The Boys via video on demand/streaming.

 Synopsis

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

 2 Seizoenen

Seizoen 2

5 afleveringen In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (5 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 3

Seizoen 1 (2019)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 25/07/2019 In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (8 afleveringen)
The Name of the Game
afleveringen 1 : The Name of the Game
Wanneer een superheld de liefde van zijn leven doodt, gaat elektronicaverkoper Hughie Campbell samenwerken met Billy Butcher, een vechtjas die de corrupte supers straft - en Hughie's leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Cherry
afleveringen 2 : Cherry
The Boys krijgen een superheld te pakken, Starlight neemt wraak, Homelander wordt ondeugend en een senator wordt nog ondeugender.
Get Some
afleveringen 3 : Get Some
Het is de race van de eeuw. A-Train en Shockwave wedijveren om de titel van 's werelds snelste man. Ondertussen zijn The Boys herenigd en dat voelt erg goed.
The Female of the Species
afleveringen 4 : The Female of the Species
Een heel speciale aflevering van The Boys... een uur vol lef, klootzakken, vliegtuigkapingen, geesten en een zeer intrigerende vrouw. O, en heel veel hartzeer - zowel in de sentimentele als in de bloederige letterlijke zin.
Good for the Soul
afleveringen 5 : Good for the Soul
The Boys gaan naar de Geloofs-expo om een veelbelovend spoort te volgen in hun niet aflatende strijd tegen de supers. Er kan - misschien - een moordzuchtige minderjarige zijn, maar dat zul je zelf moeten ontdekken.
The Innocents
afleveringen 6 : The Innocents
The Boys weten nu dat Vought goede doelen gebruikt om Compound-V te smokkelen om superbaby's te maken, dit al sinds 1971. Annie ontdekt dat Ashley is ontslagen, Stillwell eist dat ze zich houdt aan haar ontworpen imago. Frenchie en Milk krijgen hulp van Mesmer, een telepaat, om in het hoofd van the Female te kijken. Hughie en Annie delen een kus, als Butcher dit ontdekt waarschuwt hij Hughie niet te verbroederen met de vijand en dreigt haar te vertellen over Translucent.
The Self-Preservation Society
afleveringen 7 : The Self-Preservation Society
Vertrouw nooit een aangespoelde super - dat moeten The Boys helaas hardhandig ondervinden. Ondertussen graaft Homelander in zijn eigen verleden, Starlight komt erachter dat liefde pijn doet, en als je ooit in Sandusky in Ohio bent en een meisje vraagt of ze je kieuwen mag aanraken, zeg dan nee.
You Found Me
afleveringen 8 : You Found Me
De seizoensfinale! Vragen worden beantwoord! Geheimen worden onthuld! Conflicten... conflicteren! Personages ontploffen! En nog veel meer!

 Casting

Karl Urban

Billy Butcher / The Butcher
Karl Urban

Billy Butcher / The Butcher
Jack Quaid

Hughie Campbell
Erin Moriarty

Annie January / Starlight
Antony Starr

The Homelander
Elisabeth Shue

Madelyn Stillwell
Chace Crawford

The Deep
Nathan Mitchell

Black Noir
Jennifer Esposito

Agent Susan Rayno
Tomer Kapon

Frenchie
Aya Cash

Stormfront
Aya Cash

Stormfront
Shawn Ashmore

Lamplighter
Laz Alonso

Mother's Milk
Karen Fukuhara

Kimiko / The Female
Colby Minifie

Ashley Barrett
Aya Cash

Stormfront
Claudia Doumit

Victoria Neuman
Jensen Ackles

Soldier Boy
Laurie Holden

Crimson Countess
Valorie Curry

Firecracker
Susan Heyward

Sister Sage / ...

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Boys"

 Series in hetzelfde genre

Loki - Science-Fiction
8

Loki

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 48 aflevering(en)
2021
Regie: Michael WaldronMet: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson,...Loki "God of Mischief" weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: