Filmografie Chace Crawford

Biografie

Chace Crawford, geboren als Christopher Chace Crawford (Lubbock (Texas), 18 juli 1985) is een Amerikaans acteur. 
 
Crawford groeide op in Dallas (Texas), waar hij op school football en golf speelde. Hij werkte in Dallas als model en had daar nooit de intentie om een acteur te worden. Hij verhuisde naar Malibu (Californië) in 2003 om daar te studeren bij de Pepperdine University. Hij wist niet zeker wat voor een carrière wilde krijgen. Hij twijfelde tussen adverteren, zaken en communicatie. Tijdens zijn tweede jaar aan zijn studie moedigde zijn moeder hem aan om acteur te worden. Na een rol in de televisiefilm Long Lost Son in 2006, brak hij door met een rol in de succesfilm The Covenant. 
 
Onlangs heeft Crawford de rol van Nate Archibald gekregen in de tienerdrama Gossip Girl. Seizoen 1 is inmiddels afgelopen in Nederland. NET5 verwacht in 2009 nieuwe afleveringen te hebben van de serie. Ook zal hij in 2007 naast Jesse Metcalfe te zien zijn in Loaded.

Filmografie Chace Crawford

Twelve - Drama
september 2010

Twelve

Drama Regie: Joel SchumacherMet: Chace Crawford, Kiefer Sutherland, Emma Roberts,...welve vertelt het verhaal van de geprivilegieerde jeugd woonachtig in de Upper East side van Manhattan. De film volgt de jonge adolescent Mike White, een jongen met veel potentieel die school vroegtijdig verlaat om drugs te verkopen aan zijn rijke leeftijdsgenoten. Op een bepaalde dag wordt Mike'... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: