Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn - Actueel Cinema

   - 

In een exclusief interview met Variety lieten de jarenlange producers van de populaire James Bond-franchise hun licht schijnen over de toekomst van het populaire personage. Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, zoals de producers heten, gaven aan dat het zeker geen vrouw zal zijn. 

Met "No Time To Die", dat vanaf 2 april in de zalen te zien zal zijn, neemt Daniel Craig afscheid van zijn rol als James Bond. Broccoli en Wilson geven aan dat ze momenteel nog niet op zoek zijn naar zijn vervanger. "Ik ben nog steeds in de ontkenningsfase", geeft Broccoli aan. "Ik heb aanvaard wat Daniel heeft beslist, maar ik ben nog steeds in ontkenning. Het is gewoon te traumatisch voor mij." Wilson gaf aan dat de opvolger van Craig er niet per se hetzelfde hoeft uit te zien. "Je beschouwt het personage als iemand van Groot-Brittannië of het Gemenebest, maar dat is een heel diverse gemeenschap." Wel gaf Broccoli aan dat het al zeker geen vrouw zal worden. "Hij kan om het even welke huidskleur hebben, maar het zal een man zijn", aldus Broccoli. "Ik geloof dat we nieuwe personages moeten creëren voor vrouwen - sterke vrouwelijke personages." "Ik zie het niet echt zitten om een mannelijk personage door een vrouw te laten spelen", vervolledige Broccoli haar standpunt. "Ik vind vrouwen daarvoor veel te interessant."

Dinsdag raakte bekend dat Billie Eilish het themanummer voor de nieuwe Bond-film zal verzorgen. De achttienjarige zangeres is hiermee de jongste artiest ooit die het liedje schrijft en zingt voor de filmreeks. Het nummer zal net als de nieuwe film "No Time To Die" heten. Maandag werd onthuld dat Hans Zimmer de instrumentale soundtrack van de 25e Bond-film gaat componeren. De Duitser neemt het over van Dan Romer, die omwille van "creatieve oneningheden" aan de kant werd geschoven. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
James Bond : No Time to Die

No Time to Die

Actie, Avontuur  Regie: Cary Joji Fukunage Met: Rami Malek, Daniel Craig, Léa Seydoux Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: