Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn - Actueel Cinema

    
Actueel
Nieuwe James Bond zal geen vrouw zijn

In een exclusief interview met Variety lieten de jarenlange producers van de populaire James Bond-franchise hun licht schijnen over de toekomst van het populaire personage. Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, zoals de producers heten, gaven aan dat het zeker geen vrouw zal zijn. 

Met "No Time To Die", dat vanaf 2 april in de zalen te zien zal zijn, neemt Daniel Craig afscheid van zijn rol als James Bond. Broccoli en Wilson geven aan dat ze momenteel nog niet op zoek zijn naar zijn vervanger. "Ik ben nog steeds in de ontkenningsfase", geeft Broccoli aan. "Ik heb aanvaard wat Daniel heeft beslist, maar ik ben nog steeds in ontkenning. Het is gewoon te traumatisch voor mij." Wilson gaf aan dat de opvolger van Craig er niet per se hetzelfde hoeft uit te zien. "Je beschouwt het personage als iemand van Groot-Brittannië of het Gemenebest, maar dat is een heel diverse gemeenschap." Wel gaf Broccoli aan dat het al zeker geen vrouw zal worden. "Hij kan om het even welke huidskleur hebben, maar het zal een man zijn", aldus Broccoli. "Ik geloof dat we nieuwe personages moeten creëren voor vrouwen - sterke vrouwelijke personages." "Ik zie het niet echt zitten om een mannelijk personage door een vrouw te laten spelen", vervolledige Broccoli haar standpunt. "Ik vind vrouwen daarvoor veel te interessant."

Dinsdag raakte bekend dat Billie Eilish het themanummer voor de nieuwe Bond-film zal verzorgen. De achttienjarige zangeres is hiermee de jongste artiest ooit die het liedje schrijft en zingt voor de filmreeks. Het nummer zal net als de nieuwe film "No Time To Die" heten. Maandag werd onthuld dat Hans Zimmer de instrumentale soundtrack van de 25e Bond-film gaat componeren. De Duitser neemt het over van Dan Romer, die omwille van "creatieve oneningheden" aan de kant werd geschoven. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who' - Actueel

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who'

Jodie Whittaker heeft bevestigd dat ze ook volgend seizoen te zien zal zijn als protagoniste in 'Doctor Who'. Dat deed de Britse actrice in een interview met Entertainment Weekly. Het wordt het derde seizoen waarin Whittaker de tijdreizende Time Lord speelt in de iconische BBC-reeks.
George Clooney vreest in een rolstoel te belanden - Actueel

"George Clooney vreest in een rolstoel te belanden"

Het gaat niet goed met George Clooney. Zijn rugproblemen zijn zo ernstig dat hij vreest voor altijd in een rolstoel te belanden. "George is doodsbang om afhankelijk te worden van wie dan ook", klinkt het bij een vriend van de 58-jarige steracteur in magazine Primo.
Monty Python-ster Terry Jones is overleden - Actueel

Monty Python-ster Terry Jones is overleden

Terry Jones, een van de leden van de Britse comedygroep Monty Python, is overleden op 77-jarige leeftijd. Dat hebben zijn manager en zijn familie gemeld. Bij Jones werd in 2016 dementie vastgesteld.
Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.