Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | Maart - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

The Outsider 
Deze nieuwe en zeer sterke actiefilm van Netflix mag je zeker en vast niet missen. Zeer mooi ingeblikte scènes en een fantastisch sterke cast met Jared Leto in de hoofdrol zorgen ervoor dat je volledig wordt meegesleurd in het verhaal.

Hans Zimmer : Live in Prague
Ben jij een enorme fan van Hans Zimmer en had je vorig jaar niet de kans om naar zijn wereldtournee te gaan luisteren? Dan biedt Netflix je vanaf deze maand een tweede kans! Hans Zimmer : Live in Prague is er vanaf nu te bekijken én beluisteren.

Flint Town 
Hield je van Making a Murderer? Dan zal je Flint Town, waarin het politiedepartement in Flint, Michigan, gevolgd wordt zeker en vast ook weten te appreciëren!

The Duel 
Of heb je eerder zin in een avond in opperste Western stijl? Ook daar heeft Netflix deze maand aan gedacht! Dankzij The Duel, met Liam Hemsworth, Alice Braga en Woody Harrelson, zal je je 110 minuten lang in échte Westernsfeer bevinden!

The Dark Horse 
Houd je van A Beautiful Mind? Houd je ook van Rocky? En van Stand and Deliver? En ben je een schaakliefhebber? Jep, dan moét jij The Dark Horse kijken!

Oasis: Supersonic 
Als fan van Oasis moet je Oasis: Supersonic gezien hebben. De documentaire, die zeer knap is opgebouwde uit archiefmateriaal en interviews, geeft je een zeer mooie inkijk in de beginperiode van de band Oasis.

Still Alice
Op het toppunt van haar carrière krijgt Alice te maken met het verval van haar geheugen. Ze wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer en moet als sterke onafhankelijke vrouw zien om te gaan met de gevolgen van deze diagnose die haar leven drastisch zal veranderen…

Insidious 
Op en top horror. Dat is Insidious! En yes, vanaf nu op Netflix!

The Longest Day 
Een ook klassiekers worden continu toegevoegd aan Netflix. Eentje volledig in zwart-wit dan nog wel.

More than Honey
De documentaire More than Honey geeft j een diepgaande blik op honingbijenkolonies in Californië, Zwitserland, China en Australië. Heeft reeds 9 prijzen op het palmares staan.

Miss Potter 
En er mag gerust ook iedere maand een romantische film worden toegevoegd. Niet? 
Miss Potter is de biografie van het leven van schrijfster Beatrix Potter met haar leven, liefdes en strijd voor onafhankelijkheid. geregisseerd door Chris Noonan met Renée Zellweger, Ewan McGregor en Emily Watson

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: