De toekomstige Aquaman komt steeds dichterbij met de bestelling van twee scripts - Actueel Cinema

   - 

Ook al verschijnt het personage Aquaman voor het eerst in Batman V Superman: Dawn of Justice (en naderhand Justice League), Warner Bros lijkt nog andere plannen te hebben voor de aquatische superheld van DC Comics. Volgens de Hollywood Reporter heeft de studio bij twee verschillende scenaristen een script besteld voor Aquaman alleen.

Will Beall (Gangster Squad) en Kurth Johnstad (300: Rise of an Empire) gaan er beiden, lang hun kant, aan werken  en Warner Bros zal vervolgens beslissen welke versie er gehouden wordt voor een mogelijke film. Blijft natuurlijk te zien of het personage in de smaak zal vallen bij het grote publiek bij zijn eerste verschijningen. Ter herinnering, het is Jason Momoa die het personage van Aquaman zal vertolken.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: