Pacific Rim zal wel degelijk een vervolg hebben in 2017, als tekenfilmserie - Actueel Cinema

   - 

Pacific Rim 2 werd officieel aangekondigd en de film heeft ondertussen zelf een releasedatum: 7 april 2017 in de Verenigde Staten. En alsof dat nog niet genoeg was heeft Guillermo Del Toro heeft een video gepost in dewelke hij uitgelegd heeft dat een tekenfilmserie van Pacific Rim het daglicht zal zien. Ze zal uitgezonden worden tussen de films.

Hij verduidelijkt dat hij momenteel aan het werken is aan het scenario van Pacific Rim 2, dit samen met Zak Penn. Laatst nog legt Del Toro uit dat “bepaalde personen ons vroegen of we een prequel gingen maken. Ik was nooit echt geïnteresseerd in de eerste golf van invasies (...) Ik ga echt iets helemaal nieuws doen, echt gek met deze tweede film, iets dat volledig verschillend zal zijn van de eerste, maar u zal recht hebben op een groots spektakel”.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: