Zal de volgende Pacific Rim een prequel zijn ? - Actueel Cinema

    

Zal Pacific Rim 2 een prequel zijn ? Dat is toch wat we menen te begrijpen uit het interview dat acteur Max Martini aan Empire gaf. Hij verzekert dat hij “verliefd” is geworden op het personage van Herc Hansen.

“Het belangrijkste was de relatie met mijn zoon, de relatieproblemen en het verlies van een dierbare. Wat zal Herc hierna doen? Ik weet het niet. Het zou interessant zijn om te zien hoe Guillermo en Travis Beacham dit aanpakken. Ik weet niet of het een sequel of prequel zal zijn, maar als het een prequel is zullen we meer te weten komen over de familie van herc. Maar Guillermo heeft zo’n grote verbeelding, dat zou eender wat kunnen worden.”

In een interview aan IGN vertelde de Mexicaanse regisseur dat hij nog steeds op de goedkeurign wacht van de Legendary Pictures studio’s om met Pacific Rim 2 te mogen beginnen. “Met Travis Beacham zijn we het vervolg aan het schrijven” zegt Guillermo del Toro. “Jammer genoeg wachten we nog steeds op het groen licht om de productie van Pacific Rim 2 te kunnen starten”.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Baldwin drukt shock en verdriet uit - Actueel
Actueel

Baldwin drukt shock en verdriet uit

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft zijn shock en verdriet uitgesproken, na het dodelijke ongeval op de set van zijn nieuwe film. De acteur had vermoedelijk per ongeluk het dodelijke schot gelost met een vuurwapen dat voor de film werd gebruikt. Verder lezen...
Pacific Rim : Uprising

Pacific Rim : Uprising

Actie, Science-Fiction  Regie: Steven S. DeKnight Met: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste film is het Jaegerprogramma ten prooi gevallen aan corruptie en zijn de massavernietigingswapens in verkeerde handen gevallen. De machine Gipsy Avenger is hiervan een voorbeeld. Zijn voorouder is gewijzigd in een nucleaire atoomkop en het lijkt alsof... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: