Infos

 • 21 maart 2018
 • 103 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste film is het Jaegerprogramma ten prooi gevallen aan corruptie en zijn de massavernietigingswapens in verkeerde handen gevallen. De machine Gipsy Avenger is hiervan een voorbeeld. Zijn voorouder is gewijzigd in een nucleaire atoomkop en het lijkt alsof Gipsy Avenger die erfenis in ere houdt. Aan Jake Pentecost en Mako Mori om een nieuwe generatie van Jaegerpiloten te leiden tegen een dreiging van Kaiju.

Video's van "Pacific Rim : Uprising"

Fotogalerij "Pacific Rim : Uprising" (5)

Pacific Rim : Uprising - Foto 1 Pacific Rim : Uprising - Foto 2 Pacific Rim : Uprising - Foto 3 Pacific Rim : Uprising - Foto 4 Pacific Rim : Uprising - Foto 5

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Vervolg Pacific Rim.
  -Pacific Rim Uprising is een 2018 Amerikaanse science fictie film, geregisseerd door Steven S. DeKnight (in zijn aanvang regisseurs debuut) en geschreven door DeKnight, Emily Carmichael, Kira Snyder, en T. S. Nowlin. Het is het vervolg op de 2013 film Pacific Rim, met Guillermo del Toro, regisseur van het origineel, dienend als producer. Het vervolg stars John Boyega (alsook makend zijn producers debuut) , alsook Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Adria Arjona, en Zhang Jin, met Rinko Kikuchi, Charlie Day, en Burn Gorman terugkerend van de originele film. Plaatsend in het jaar 2030, het plot volgt mensheid terug vechtend de Kaiju, reuze monsters ingesteld te vernietigen de wereld. ----- "Pacific Rim Uprising zal niet winnen enige punten voor subtiliteit of originaliteit, maar het levert genoeg van de rock 'em-sock 'em robots-vs. -kaiju spanning dat fans van de originele film zullen zoeken. "----- "Zeer luid, machtige pret, maar niet meer". ----- “gemengde en gemiddelde reviews”. -Toekomst: Pacific Rim Uprising is een springplank voor verder cinematic universum, waar DeKnight onthuld "als voldoende volk komt opdagen tot dit, we hebben reeds gepraat over het plot van de derde film, en hoe het eind van de derde film zou uitbreiden het universum tot een Star Wars/Star Trek-stijl (franchise of serie) waar je kan gaan in vele, vele verscheidene richtingen", hij zij. "Je kan gaan algemeen canon, je kan gaan spin-offs, je kan gaan one-offs. Ja, dat is het plan". DeKnight alsook praatte over de mogelijkheid van een dwarslijn met de MonsterVersie, van welke co-schrijver T. S. Nowlin is een lid van de schrijvers kamer.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "Pacific Rim : Uprising"

  Guillermo del Toro wenst een ‘zeer verschillende’ Pacific Rim 2 - Actueel

  Guillermo del Toro wenst een ‘zeer verschillende’ Pacific Rim 2

  Zijn tweede Pacific Rim werd ondertussen officieel aangekondigd en Guillermo del Toro kan eindelijk ook meer in detail spreken over het langverwachte vervolg op hetwelke hij nu aan het werken is. Tijdens een interview aan de blog Speakeasy van de Wall Street Journal heeft de regisseur bijgevolg ook... Verder lezen...
  Zal de volgende Pacific Rim een prequel zijn ? - Actueel

  Zal de volgende Pacific Rim een prequel zijn ?

  Zal Pacific Rim 2 een prequel zijn ? Dat is toch wat we menen te begrijpen uit het interview dat acteur Max Martini aan Empire gaf. Hij verzekert dat hij “verliefd” is geworden op het personage van Herc Hansen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden