Infos

 • 9 augustus 2017
 • 110 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

In een toekomstige wereld wordt Mae (Emma Watson) aangenomen door het grootste, machtigste IT bedrijf ter wereld, gespecialiseerd in social media. Daardoor maakt ze heel snel carrière, aangemoedigd door de oprichter van het bedrijf, Eamon Bailey (Tom Hanks). Emma wordt door Bailey ingezet bij een revolutionair experiment waarin de grenzen van de privacy en de ethiek, en uiteindelijk ook die van haar persoonlijke vrijheid op de proef worden gesteld. Haar deelname aan dit experiment en de beslissingen die Emma hierin neemt, tasten het leven en de toekomst van haar vrienden en haar familie aan

VOD

Laden en bekijken The Circle met VOD.

Fotogalerij "The Circle" (5)

The Circle - Foto 1 The Circle - Foto 2 The Circle - Foto 3 The Circle - Foto 4 The Circle - Foto 5

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Kan beter!
  De film tekent wat er momenteel mogelijk is om ons leven naar de vaantjes te helpen. De personages worden geleefd door middel van technologie die reeds bestaat. Het is een wat doorzichtige film die eigenlijk niets nieuws brengt voor de nog niet verslaafde, aan technologische apparaatjes, mens.

 • Een geweldige anti-Facebook film
  Voor al diegenen die af en toe stilstaan bij het Facebook (e. a. "social media") fenomeen. Een film die ons een toekomst voorschotelt dat slechts 1 a 2 jaar verwijderd is. Aan ons allen om te beslissen of het zo zal verlopen, of niet.

 • De gevaren van het internetten en de technologie bedrijven.
  The Circle is een Amerikaanse technothrillerfilm uit 2017, geregisseerd door James Ponsoldt. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dave Eggers. De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane, Patton Oswalt, Glenne Headly en Bill Paxton. De film was het einde van Paxton's carrière, vrijgegeven juist na zijn Februari 2017 dood, en is alsook Headly’s op één na de laatste opvoering voorgaand aan haar dood in juni 2017. 
   
  The Circle werd over het algemeen negatief ontvangen door filmcritici."The Circle stelt samen een impressieve cast, maar deze digitale gedreven thriller draait doelloos in zijn halfhartige ontdekking van tijdeloze thema’s. " 
   
  “Gemengde of gemiddelde beoordelingen". 
  Film die een moreel biedt en aantoont hoe technologie bedrijven in een opkomst een gevaar kunnen vormen als zij uiteraard over de nodige technologie beschikken en geleidt worden met kwaadwillige gedachte goed.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "The Circle"

  5 films met Tom Hanks die u niet mag missen - Actueel

  5 films met Tom Hanks die u niet mag missen

  Vanaf vandaag kan je A Hologram for the King gaan zien in de Belgische zalen, waarin Tom Hanks een zakenman speelt die werkt in een Saoedi-Arabische stad. De 60-jarige steracteur houdt het nog lang niet voor bekeken. De laatste jaren is hij namelijk heel actief geweest en er wachten ons ook nog een... Verder lezen...

  "The Circle" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden