Filmografie Emma Watson

Biografie

Emma Charlotte Duerre Watson II was het eerste kind van Jacqueline Watson en Chris Watson (beide advocaat) en ze is vernoemd naar een dierbare vriendin. 
Al sinds de jonge leeftijd van drie jaar hield Emma van acteren. Ze speelde in twee schooltoneelstukken, in de ene speelde ze Morgan La Fay in Arthur: The Young Years en daarna de hoofdrol in The Happy Prince. 
Op de jonge leeftijd van 10 jaar werd Emma met vele klasgenoten door haar school gevraagd om een auditie te doen voor de eerste Harry Potter film.  
Emma had nooit eerder in een film meegespeelt dus in "Harry Potter en de Steen der Wijzen" maakte ze haar acteerdebuut.

Filmografie Emma Watson

Regression - Thriller
oktober 2015

Regression

Thriller Regie: Alejandro AmenábarMet: Ethan Hawke & Emma WatsonIn de huiveringwekkende thriller Regression onderzoekt detective Bruce Kenner (Ethan Hawke) een zedenzaak waarbij het meisje Angela (Emma Watson) haar vader beschuldigt van ongewenste intimiteiten. De zaak lijkt snel opgelost, tot er tijdens een hypnose onverwacht duistere zaken aan het licht komen.... Verder lezen...
Tale of Despereaux - Animatie Film
februari 2009

Tale of Despereaux

Animatie Film Regie: Sam Fell & Robert StevenhagenNa een vreselijk ongeluk raakt iedereen in het koninkrijk Dor moedeloos en verdwijnt het zonlicht. De muis Despereaux weigert echter op te geven en trekt er samen met de rat Roscuro op uit om een heldendaad te verrichten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: