De eerste spin-off van Star Wars wordt gemaakt door een temmer van monsters - Actueel Cinema

   - 

Lucasfilm slaagt er blijkbaar in om zich met de allerbesten te omringen voor de terugkeer van de franchise van Star Wars in de cinema. Terwijl Star Wars episode 7 in de bioscoop zal uitkomen in december 2015, bereidt het bedrijf al spin-off films voor, die iedere twee jaar zouden uitkomen. En de eerste daarvan zal worden geregisseerd door Gareth Edwards, zo beweert de officiële site van de saga.

De jonge cineast heeft zonet grote successen geboekt met Godzilla en is duidelijk in het oog gesprongen bij de productie van Star Wars. Gary Whitta (The book of Eli) zal het scenario schrijven, waarover we nog niets weten, zelfs als de geruchten het hebben over een film die focust op Boba Fett. "Toen ik Star Wars heb gezien, wist ik precies wat ik wilde doen voor de rest van mijn leven: bij de Rebellenalliantie gaan! Ik ben erg opgewonden, dit is voor mij een absolute eer," zegt Gareth Edwards.

De release van deze spin-off van Star Wars is in de Verenigde Staten voorzien voor 16 december 2016.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: